resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 512
    kendisi hakkındaki fikirlerimi önce belirttim, kendisine sıcak bakmıyorum. bu entryi yazma sebebim ise bambaşka. taraftarlarımız arasında genel bir kanı hakim ki, o da ffpnin bu yaz itibariyle biteceği, bu sebeple de kendisinin aday olarak ortaya çıktığı yönünde. ben de kendisini eleştirenlerdenim, imkanım olsa oy vermezdim ama o argüman hatalı. ilgili argüman; 2021-2022 yılı yaz transfer döneminde prangalardan kurtulacağımız. aksi yönde bir bilgi güncellemesi varsa düzeltebilirim ancak (bkz: finansal fair play/#3105690) entrysinde de yazdığım üzere;

    --- alıntı ---

    "sohbet toplantısında yer alan galatasaray sportif aş yönetim kurulu üyesi oytun özer ise uefa ile yaptıkları finansal fair play anlaşmasındaki satmadan oyuncu alamama kuralının sezon başındaki transfer döneminde de devam edeceğini kaydetti.

    bu kuralın sezon başı transfer döneminde uygulanmaması için çabaladıklarını aktaran özer, "mayısta sezon bitiyor. ağustos ayında mali tablolarımızı sunuyoruz. uefa da ekim-kasım gibi değerlendirip kararını veriyor. bu son sezonumuz. normal akışında bu yaz kural devam edecek. kendi mali durumumuzu anlatıp bu kuralı değiştirebilmek için çabalıyoruz. sonuç verecek mi bilmiyoruz." diye konuştu."

    --- alıntı ---

    https://www.aa.com.tr/...in-bir-lutfu/2141604

    ffp belasından bu yaz kurtulmuyoruz. bir yılımız daha var. hatta hocanın "bu ay(ocak) ne halledebilirsek yaza işimiz o kadar kolaylaşır" deme sebebi de bu. böyle bir durum olmasaydı kuracağı cümle "şartlar bugün zor. kapatabildiğimiz eksiğimizi ara transferde kapatıp, kalanları da yaz döneminde elimiz rahatken halledeceğiz" olurdu diye düşünüyorum. ayrıca kongreye bu kadar az süre kalmışken, mevcut adaylardan en önde gelen isim de tartışmalı burak elmas olmazdı diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın