resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 511
    kendisinin seçimle başkan olacağını düşünen kısım da yer alıyorum. ancak bu göreve kendisi geleceği zamandan sonra olabilecek süreçleri çok idrak ederek göremiyorum.

    fatih terim gibi bir güç ile beraber çalışacak. hoca camianın en önemli karakterlerinden başta gelen isim. burak elmas'ın başkan olması demek galatasaray lisesinin kulüp de daha fazla söz sahibi olacağı anlamına geliyor. anlam veremediğim bir şekilde de yıllardır tüm camianın ileri gelenleri göz önünde çok dillendirmeseler de hoca ile aralarında sürekli bir güç savaşı vermektedir.. bu güç mücadelesi sonunda da sonucu ne olursa olsun bana kalırsa bizi ileri götürmekten ziyade yerimizde çok saymamıza neden olmuştur.

    bir sonra ki dönem de futbol takımında mevcut da bulunan kısıtlamalar da kalkacağını düşünürsek şahsen çok entresan günlerden geçeceğiz düşüncesi hakim oluyor.

    bunun bir de rakip camiaları, medya kısmı, tff gibi bir çok mücadele alanı da var olacağını düşünürsek kulübün sanırım önünde ki 10-15 yıllık süreler de nerelerde olabileceğimizin sinyallerini verebilecek bir seçim yarışı içerisinde olacak.

    umarım alınacak kararlar da göz edilen kavram aslolan galatasaraydır düşüncesinden ayrı düşülecek sonuçlara varılmaz ve umarım başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın