resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 510
    kendisinin mayıs 2021 seçimleri için oluşturduğu liste sonrasında öyle bir algı var ki sanki kendileri galatasaray taraftarı değil de galatasaray'ı ele geçirmeye çalışan bir ekip var gibi ortalıkta.

    köksal ünlü mesela çok iyi bir galatasaraylıdır hepimiz gibi (listenin geri kalanı gibi de ayrıca), yıllardır sosyal medyadan takip ediyorum kendisini.
    mehmet şenol zaten hepimizin malumu ve kulüp üyesi olmamasına rağmen iletişim anlamında çok ciddi bir değer katacaktır.
    remzi sanver (ki buradaki yorumları okuduğumda inanamadım hakkındaki düşüncelere) çok önemli bir ekonomi profesörü ki bu dönemde bize en çok lazım olacak tipte bir yönetici.
    ışıtan gün'ün fortuna sittard'da yöneticilik gibi bir geçmişi var, orada kazandığı başarılar var.
    ki listede olmamasına rağmen twitlerden gördüğüm kadarıyla sedat besen de sicil'de olacakmış

    ben bu 4-5 kişi üzerinden düşündüğümde diğer kişilere de daha olumlu bakıyorum kendilerini tanımasam bile ki zamanla daha fazla tanınacaklardır.

    bakın, mustafa cengiz yönetiminin en büyük problemi sadece 3 (üç) kişi ile koskoca galatasaray spor kulübünü yönetmeye çalışmalarıdır. mustafa cengiz - abdurrahim albayrak ve yusuf günay. bu kadar büyük bir yapıyı böyle kısıtlı bir ekiple yönetemezsiniz. bu şekilde bir liste ile bile önümüzdeki dönemden sorunsuz çıkmanız çok ama çok zor. bizim genel kurulun tamamına, divan üyelerinin tamamına hatta tribündeki her bir taraftara bile ihtiyacımız olacak önümüzdeki dönemde, çok zor günler bekliyor çünkü tüm kulüpleri, biz de istisna değiliz.

    bu nedenle herkesi birleştirecek, ayrıştırma politikası gütmeyecek bir yönetim olmak zorunda seçilecek yönetimin. umuyorum burak elmas ve ekibi bunu başaracaktır.

    kendilerine hayırlı uğurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın