• 7751
    burak elmas başlığındaki yorumlara bakınca anlaşılacağı gibi hala ali koç profilinde, yani çok zengin, soyadı çok önemli bir başkan adayı isteyen taraftarımız.

    neymiş burak elmas ali koç önünde ceket iliklermiş, neymiş marka isim değilmiş, neymiş serdar ali çelikler denen zat burakcığım diyormuş oynatırmış, işsizmiş... ne kadar ayıp ve yanlış yorumlar.. neymiş listesini şimdi niye açıklamış iyi niyetli değilmiş... seçime sadece 2 ay kaldığı için olabilir mi acaba? takım niye etkilensin bundan? seçim olacağı başkan adayı çıkacağı belli.. sanki darbe yapıyorlar.. listesini açıklamasa daha listesi bile yok diyecektiniz..

    ali koç türkiye'nin en marka isimlerinden biriydi.. görüyoruz halini.. iyi yöneticilik isimle değil iyi yöneticilik vasfı ile olur... burak elmas da yıllarca ceoluk yapmış birisi... ve gerçekten yönetiminde çok değerli isimler var..

    bu arada remzi sanver başlığında da çok garip yorumlar gördüm.. masonluğu suyun karşı tarafı tarafından kullanılabilirmiş.. biz korkuyor muyuz onlar şunu der vs diye? onların eleştirilerine göre mi hareket edeceğiz kulüp olarak? ya da sizin masonluğu bilmemenizden kaynaklı kendi hüsnü kuruntularınız mı? türkiye'nin en önemli ekonomistlerinden, hocalarından biri yönetime giriyor diye sevineceğimize, konuşulan şeylere bak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın