resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1710
    opsiyon durumunun üzerine bu kadar pembe dizi senaryosu yazılacak muğlaklığa itilmesinin sebeplerini biraz sonra üstün koku alma yeteneklerimle analiz edeceğim, yeni dominant santrforumuz. adam gelir gelmez (2020-21 devre arası) fenerbahçe forvetlerinin yarım sezonda toplam attığı gol kadar atınca, ayarları bozuldu haklı olarak. evet. şu fenerli kafasının tadına biraz da ben bakayım.

    şöyle olmuş. bizimkiler zamalek'i aramış. 6 milyon dolares'e anlaşmışlar. ama sattığın kadar al durumu var. demişiz ki biz 2'ye kiralayalım, sonra da 4'ü verip tapusunu alalım. zamalek önce kem küm etmiş. sonra kabul etmiş. sonra abdürrahim abi demiş ki "zamalek hozam bak zorunlu satın alma opsiyonları ffp'yi atlatmıyor. soran olursa orada burada zorunlu falan demeyin, yakmayın bizi". bunlar da "tamam kanka sen merak etme" demişler. daha mohamed'in uçağı istanbul'a inmeden soru gelmiş. zamalek durur mu, yapıştırmış cevabı. "ya yok satma falan yok. öyle kiraladık şimdilik. isteyen, parayı basan alır. galatasaray da salak zaten garanti olmayan oyuncuya 2 milyon usd kiralama ücreti verdiler. ahahhahaha embesiller. sonra şey varmış, ali koç varmış. 10 milyon usd ödeyip alabilir, problem yok" demiş.

    sonuçta en yakın arkadaşının karısında gizli gizli gözü olan adam var. mohamed'i çerez niyetine götürür. bazı fener taraftarını da o yüzden çok şey yapmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın