resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11925
    valla konuşmak istemiyorum. çünkü, fatih terim bu adamda yıllardır bizim göremediğimiz ne görüyorsa, gidiyor en kritik maçta tak diye bu ruhsuz, takımı bozan, mücadele ediyormuş gibi yapıp her atağı zora sokan, defansımızı diken üstünde bırakan adamı ilk 11'e koyuyor.

    "2 sezon şampiyon yaptı" denilen sezonlarda takımda kendisi yerine adam gibi bir oyun kurucu olsa montla şampiyonluk kutluyor olurduk. biz bu adamla değil, bu adama rağmen şampiyon olduk 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında. bunu toplasan 4-5 maç hariç tüm maçları 90 dakika izlemiş birisi olarak o kadar net ve açık söylüyorum.

    benimkisi düşmanlık değil, bir şey yapsa sonuna kadar destekleyeceğim. iyi oynadığı 1-2 maçta "hadi lan her maç şöyle oyna" diyorum içten içe ama yok. 1 maç sonra 180 derece dönüp takımın içine ediyor.

    bu adamın takıma katkısı, zararının çeyreği kadar bile değil. fatih terim'in bunu görmesi, neden bilmiyorum ama 3 senesini aldı. eldeki değer, kazanalım diye diye belki de geçen sezon şampiyonluğu verdik, önceki sezonlarda kıl payı şampiyon olabildik. adam oyuna girdiği gibi rakibi pozisyona sokuyor ve biz hala oynatıyoruz. gerçi taraftarın bile bunu görmesi 2 seneye yakın sürdü, fatih terim'e boşuna kızıyoruz sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın