resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11917
    20/21 sezonu genelinde takımın en formda bir kaç isminden birisi. bu sezon gayet verimli bir top oynadı şu ana kadar. son maçta* bu sezonun en kötü futbolunu oynadı diye haterlarına gün doğmuş, hemen algılara başlamışlar dünyanın en kötü topçusu diye. kendi futbolcusuna bu kadar nefret duyan bir güruhla ilk kez karşılaşıyorum. bu adamın kaşı gözü hürmetine oynatmıyor terim. inatla görmek istemeseniz de iyi yaptığı şeyler var. dün çok kötü oynamış olması çöp yapmıyor yani. neleri iyi yapıyor meselesine tekrar girmeyeceğim, binlerce kez yazıldı ama curlingci tayfa görmemekte diretiyor.

    takım bu kötü futbola devam ettiği sürece zorunluluktan ilk 11’e de girecektir bir kaç haftaya. bunu da şimdiden yazayım, isteyen ofsaytlasın. 3 haftadır oyun planımız değişti bu adamın kadrodan çıkmasıyla, iyi mi oldu kötü mü oldu soru işaretleri havada.

    son maçta taylan oyuna girene kadar savunma arkasına tek bir pas atamadık, luyindama havadan gönderecek de pozisyona gireceğiz diye bekledik. hala bunu göremeyip, belhanda ne oynuyor diye soranlar var. belhanda bunu yapıyor işte, sen beğenmesen de savunma arkasına henry’i kaçıran, asistin asisti diye dalga geçtiğin o topu bu adam atıyor. arda ile verkaça bu adam giriyor. emre kılınç ve gedson ile dribbling yaparsın güzel fakat kilit pas olmayınca kilitleniyorsun, kısır bir maç geçiriyorsun. neyse algılara devam, belhanda çöp, feghouli hemen gitsin, henry kendi kendine ara pas atar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın