resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1694
    iki eksiği olan, onun dışında ligimiz için kusursuz futbolcu. avrupa'nın beş büyük liginde de pek sırıtmaz o özellikleri.

    eksikleri geniş alanda top sürme ve bağlantı oyunu. pas kalitesinin yüksek olduğunu gördük. eğer sağ-sol çizgiye yanaşıp topla orada buluşursa onyekuru'yu bizzat çok fazla pozisyona sokabilir. fatih hocam'ın conte'nin lukaku'ya yaptığı tarifeyi uygulaması çok hoş olur. ver arkasına luyindama'yı, dönüp servis yapmaya çalışsın. iki kere üst üste yapana kadar devam.

    geniş alanda top sürme ligimizin bombastik zeminleriyle alakalı da olabilir. çok korkuyorum birinin ayağı toprağa saplanıp bileğini esnetecek diye. bunu çözmek mümkün. kesik driblingi çok iyi kendisinin, kısa mesafede kısa adımlarla taylan ile birlikte en iyi giden, top dürten futbolcumuz olabilir. ancak mesafe uzayınca biraz problem yaşıyor gibi. çözülebilir çünkü bunlar tekniğe bağlı şeyler. bam güm vursa da mustafa muhammed'in tekniği oldukça iyi gözüküyor.

    oyuna katılım arzusu olan adam bağlantı oyununu çözer. tekniği olan adam da geniş mesafede dribling işini çözebilir çünkü hızı da var. bir, bir buçuk sene içinde bunları çözmüş olabilir kendisi. o arada penaltılarını da keskinleştirir umarım, senede 3-5 penaltı golü istatistiği de güzel cilalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın