• 5
    sofuyu bu gruptan ayiriyorum cunku gecmiste ciddi katki verdi.

    diger ikisine bakarsak ffpnin belimizi bukmedi ve bonservisi elinde oyunculara muhtac olmamiz nedeniyle kendilerini almak zorunda kaldik aslinda. yoksa falcaoya 6 milyon euro bonservis vermektense 5 milyon euroluk bir oyuncuya yatirim yapip 1 milyon maasa anlasmak illaki transfer komitesinin aklina gelmistir. ama sartlar ne yazikki bu durumu hazirladi.

    ote yandan taraftarin kendini yakarcasina her yerde istedigi falcao transferi biraz da bizim sucumuz.

    ama deneye bu adamlardan kurtulacagiz. feghouli 1 milyon euroya okey derse 1+1den sozlesmesini yeniletebilir. ama daha fazlasini istiyorsa yallah arabistana demek lazim. diger ikisinden ise ivedi kurtulmamiz lazim. falcao zaten bir facia oldu, yuzunu gormek alerji yaratmaya yeter oldu. babel ise zaten futbolu kafasinda bitirip gelmis ne yazikki. babele galatasaray kariyeri boyunca yapacagim tek tesekkur malatya deplasmaninda bize getirdigi 3 puana olacak. gercekten transferlerin henuz cikmazda gorundugu bir zamanda, son birkac mactan zaten ciddi hasarla ayrilmis ve zirveden kopmak icin son vurusu bekleyen galatasarayi biraz da sansin yardimiyla yarista tuttu ve oralardan buralara geldik. ben bu sezonun kirilma maci ve sezonun da en onemli golu olarak goruyorum o golu.

    bu adamlarin gitmesiyle galatasaray olmasi gereken maas bandinda, olmasi gereken transfer mantigiyla macerasina devam edecektir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın