• 70
    galatasaray taraftarı olarak dünyanın en keyifsiz liginden alınabilecek azami keyfi alacağımız karşılaşma. fenerbahçe'den 6, trabzonspor'dan 9 puan önde başlayacağız maça. trabzonspor kazanırsa ikisiyle de 6 puanlık fark olacak. fenerbahçe kazanırsa bile 2 maçlık farkı koruyacağız, trabzonspor 9 puan geride kalacak. beraberlik ise iki takımı da öldürmeyip süründürecek, eleştirileri kesmeyecektir.

    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı yine 7-8 maçlık bir serinin son ayağıydı. anlaşılan ikinci devre çok zorlu geçecek tweeti ile başlayan süreçte liderin 10, fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde ve 7. sırada olan bir galatasaray vardı. o tweetten onyekuru'nun koşusuna kadar oynanan 7 maçta galatasaray fenerbahçe'nin 7 puan önüne geçmiş, başlangıçtaki lider sivasspor'u yakalamış ve o haftanın liderinin 3 puan dibine kadar sokulmuştu.

    k a ç a c a k muhabbetinden dolayı ersun yanal'ın istifası o akşam kabul edilmeyip bir hafta ötelendi. o enkazı devralacak biri bulunamayınca zeki murat göle emaneten 2 hafta takımın başında sahaya çıktı. tam takım sahaya teknik direktörsüz çıkacakken pandemi sebebiyle lige ara verildi. pandemi sonrası da tahir karapınar ile sezon bir şekilde bitirildi.

    şimdi yine 7 maçlık bir galibiyet serimiz var. fenerbahçe'den 3 puan geride başladığımız bu 7 haftayı olası bir fenerbahçe mağlubiyetinde 6 puan önlerinde bitireceğiz. erol bulut zaten tartışılır bir konumdayken bir de caner erkin'i kadro dışı bırakması sonrası olası bir mağlubiyetin işleri nereye götürebileceği tam bir soru işareti. şampiyonluk yolunda bir rakibi saf dışı bırakmak bir kenara böylesi bir kaosun içine atmak çok daha zevkli olacaktır şüphesiz.

    trabzonspor da ciddi bir ivmeyle geliyor bu maça. gerçi covid vakaları sonrası kadronun nasıl şekilleneceği maç saati belirlenecek. üstelik iyi bir ritim tuttursa da abdullah avcı'nın bu tarz maçlardaki seceresi pek parlak değil. ancak hem fenerbahçe'nin durumu hem de seyircisiz olması çok ciddi avantaj olacak gibi.

    en kötü senaryoda lig üçüncüsü olan ezeli rakibimiz ile aradaki iki maçlık farkı koruyacağız. en iyi senaryoda neler olacağının limiti yok. öyle bir maç...
App Store'dan indirin Google Play'den alın