resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11913
    eğer sözleşme uzatılmayacaksa ve maç günü emre kılınç, gedson, feghouli, taylan, ömer bayram'ın eli ayağı tutuyorsa kesinlikle 1 dakika olsun süre verilmemesi gereken oyuncu.

    önünde 3 yıllık sözleşme, 3.35m euro garanti ücret varken bile konsantre olması için göbeğimiz çatladı şimdi 2 ay sonra gitmeyi bekleyen belhanda'yı sahada tutacak bir güç olduğunu sanmıyorum.

    ilk yarıdaki oyunu sözleşme uzatma oyunuydu, fenerbahçe maçını ise istisna olarak görüyorum. zannediyorum kendisi de ortalama bir taraftar gibi fenere kin besliyor. * velhasıl artık ne kendisi kendini ispatlama derdinde ne de biz salih uçan gibi bir alternatifi varken belhanda'nın gönlünü etme derdindeyiz. dahası şu anda da kimsenin küskünlüğünü çekecek halimiz yok.

    ileride adı geçince anacığım en büyük özelliği 4 sene tüm fb derbilerinde oynamış olup mağlubiyet görmemiş olması (2 galibiyet, 6 beraberlik). galip olduğumuz ve berabere kaldığımız birer maçta erken kırmızı kart görmesi ve berabere biten bir diğer maçın sonunda kavga çıkarıp kendi hariç takımın geri kalanının 30 maç ceza almasını sağlamasını ise takdirlerinize bırakıyorum. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın