• 152
    mevcut durumuyla etebo'nun taylan'ın ancak yüzde 30'una karşılık gelebileceği süper lig maçı. ancak, bu sezon taylan'ı ön liberoda izlemeseydik, etobo'nun performansının yeterli olduğunu öne sürebileceğimiz maç olurdu. etobo kötü oynamıyor ancak kısıtlı imkanları var ve bana kalırsa oyunun temposunu düşürüyor, ayağında fazla top tutuyor, geriye çok oynuyor, oyunu ileri taşmakta ve yönlendirmekte zorlanıyor. ancak kesici görevinde, idare eder'in çok azıcık üzerinde işler çıkardığını söylemek mümkün. fakat, taylan'ın oyun görüşü ve zekasıyla kıyaslanamaz ölçüde farklı karakterde bir futbolcu. elbette, bunlar benim düşüncelerim.

    gelelim, gıcık olduğum bir noktaya. ömer bayram. ben ömer bayram'ı sevmiyorum. adam porselen bebek gibi kendini sürekli yere atıyor, bizim takımımıza yakıştığını düşünmüyorum. bir de dikkatimi çeken şey; adam ezbere orta yapıyor, önünde adam varsa bile o ortayı yapıyor ve adama çarpıyor ve yerine ulaşmıyor. çok sinir oluyorum kendisine. üzgünüm ama hislerim bunlar.

    bunların dışında kerem'in oynamamasını anlayışla karşılayabilirim, muhtemelen ikinci yarı girecek oyuna. arda turan son demlerini yaşarken, kademeli bir kadroda yer etme süreci yaşayacağını düşünüyorum. geçen yıl taylan'da olduğu gibi, kerem de yavaş yavaş hazırlansın, sonuçta burası galatasaray, ne kadar potansiyelli olsa da, sabırla bekleyip çalıştığı takdirde formasına kavuşacaktır.

    iyi bir maç olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın