resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1585
    yönetimin zaten çok net açıklama yaptığı oyuncu. şaka mısınız abi siz ya? borsaya kote bir galatasaray’ın kap gibi bir platforma yaptığı resmi açıklama apaçık ve çok temiz şekilde ortadayken hala mısırlı güvenilmez kaynakların haberleri ile gaza geliniyor. bir de yönetim transfer konusunda sabıkalıymış, bu kadar saçma bir tez ilk kez görüyorum. transfer yapamadığı dönemler farklı bir konu, fakat yaptığı transferlerde masada kaybetmedik hiç. ne sabıkası varmış yönetimin? kimi alıp da elinden kaçırdı?

    herhangi bir mahkemede hiçbir davayı kaybetmedi bu yönetim. ribery ve grosskreutz’dan başka herhangi bir transfer skandalımız yok, bunlar da zaten cengiz yönetiminde olan şeyler değil. şu andaki yönetimin güçlü olduğu tek bir konu varsa, o da hukuktur. mısır kulübü ile sözleşmemiz var mı var, daha önce bir çok transferi bu yöntemle yapmış bir yönetim varken mısır tarafı istediği kadar suyu bulandırsın. masada onlara kaybetmemiz imkansız, bizim yönetimin sözleşme maddelerini düzgün yaptığına eminim. anladığım kadarıyla mısır tarafı hayatında ilk kez opsiyonlu satış yapmış yöneticilerden oluşuyor ve kelime anlamını bilmiyor. çok ciddiye almaya gerek yok. haziran ayında muhtemelen tapusunu da almış olacağız.

    bunlara ek olarak olayın sörloth olayı ile benzer tek bir yanı yok. sörloth’u trabzonspor alsa bile eski kulübünün 9 milyona geri alma maddesi vardı ve sözleşmede bir çok kriter vardı. belli sayıda maça çıkarsa şu paraya alınır gibi... bizim yaptığımız mohamed transferini başka bir transferle benzetecekseniz bu sörloth değil luyindama’dır.

    artık gerçekten bıktım her gün bu adamın sözleşmesinin tartışılmasının. başlıkta bir şey okumak imkansız hale geldi. her gün arapça yazılmış bir şey paylaşıp “sözleşmesinde lozandaki gibi gizli maddeler varmış” gibi üfürükten şeyler görüyoruz. yahu kap’a açıklama yapılmış, yetmemiş ali naci ve rodop gibi basın sözcülerimiz yazmış, yetmemiş haluk yürekli gibi güvenilir bir gazeteci yazmış, bu da yetmemiş daha geçen hafta abdürrahim albayrak açıkladı. yani daha sizi inandırmak için ne gerekiyor anlamıyorum ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın