• 99
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    https://gss.gs/nmF.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    23. şampiyonluk için bu maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok.

    denizli
    malatya(d)
    gaziantep(d)
    başakşehir
    fenerbahçe(d)
    kasımpaşa
    alanya(d)

    şu tablonun güzelliğine bakar mısınız? picasso yemin ederim.

    bakın şuradan 15 puan alsak bile iyi diyebilirdik. sezon başında bu periyotta 2 yenilgi 1 beraberlik almıştık. (denizli maçı eksik)

    biz 21 puan aldık ve en yakın takipçimize fark atamadık. ya işte öyle saçma bir sezon.

    daha geçen hafta allah'tan fenerbahçe'ye 3 puan koyduk, yani henüz hiçbir şey kazanmadık.

    ve fakat bu maçı kazanırsak, yarın oynanacak olan 28 şubat 2021 trabzonspor fenerbahçe maçına fenerbahçe 6 puan gerimizde çıkacak.

    kazandığı takdirde fenerbahçe'nin üzerine çıkacak olan formda trabzonspor için son derece önemli bir maç. maçtaki 3 sonucun 2'si işimize gelir.

    bu haftalarda alınacak 3 puanlar, hem rakipleri psikolojik olarak düşürür, hem de bize kazaların olabileceği maçlarda kredi sağlar.

    bakın daha geçen hafta biz herkesin puan kaybı beklediği alanya deplasmanında hakem operasyonuna rağmen kazanınca fenerbahçe futbol takımı psikolojik olarak dağıldı ve evinde göztepe'ye direnç gösteremediler. şimdi yarınki trabzon maçı öncesi farkı 6 yaparsak, belki de ts'nin kazanması ile pazar gecesi burada fenerbahçe ile yarışında 3 beraberlik veya 2 yenilgi hakkı kazanmış bir galatasaray olacak. (ikili averaj üstünlüğü)

    7 maçlık seriye, en zor deplasmanlarda alınan galibiyetlere rağmen içerideki kayseri ve antalya maçlarının telafisini yapamadık bence. o yüzden bu maçı mutlaka kazanmalıyız.

    ve açıkçası öyle 1-0, 2-0 falan beni kesmez. hayvan gibi oynayan bir galatasaray görmek istiyorum. en azından maçın daha ilk 5 dk sında rakibe buradan çıkamayacağının mesajını verip, ilk devreden maçı bitirip, 2. devrede de 5 oyuncu değişikliği hakkı ile orta sahada ve forvette değişiklikler yaparak ilk 11'in enerjisini korumalı hem de rotasyona katkı verecek, ileride 11'e girecek feghouli gibi, katkı beklediğimiz falcao gibi oynarsa halil gibi, belhanda, vb isimleri oynatarak ileride sıkışacak fikstür öncesi herkesi takıma kazandırmalıyız.

    alacağımız skor ve oynayacağımız oyun ile anadolu takımlarının bizim maçları hedef maç olmaktan çıkaracak psikolojiye sokmamız lazım. galatasaray'dan puan alamayacağını bilinçaltına işlememiz gerek.

    yok öyle 3 puan alalım yeter. kötü zeminde, alanya deplasmanında tamam ama hava güzel, rakip sana göre zayıf, vura vura eze eze yeneceksin daha 15 maç var.

    erzurum'da as kaleci cezalı ama yerine oynayacak olan göktuğ bakırbaş da kötü kaleci değil hatta beto'nun olmadığı bir maçta *bize karşı oynamışlığı da var. ama asıl eksik sakat obertan ve sarı kart cezalısı boumal. önemli eksikler.

    diğer taraftan erzurum antrenörü mesut bakkal geçen sene bu zamanlar bir anda "galatasaray'dan teşvik primi aldım vb " açıklamalar yapmıştı. henüz hesabı kesmedik. o yüzden erzurum'u yenip onları ateş hattında tutacağız, sonraki maçlar için daha çok asılacaklar, hem de inşallah küme düşecek olan bu sevimsiz takım ve hocasına bir tokat atacağız. sizi bilmem ama ben mesut bakkal'a çok kinliyim.

    haydi işin erzurum ve mesut bakkal kısmını sallayın ama bizim şampiyonluk için bu maçı mutlaka kazanmamız ve kazanma şeklimiz ciddi mesaj olacaktır. lütfen mesajı net verelim.

    ha bence ligde kolay maç yok şu an ama zoru kolay yapabilecek bir teknik ekibimiz ve takımımız var.

    her şey yolunda gidiyor, kaza yaşamayalım, ilk düdükten son düdüğe kadar maçta üstünlüğümüzü hissettirelim.

    oyunculara da hem bu maç hem de şampiyonluk için mesajımız net:

    kazanacaksınız! kazanmak için uğraşacacaksınız!

    göreyim benim aslanlarımı!

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın