• 6237
    galatasaray kompleksi iliklerine kadar işlemiş taraftarlara sahip takım.

    ekşisözlükteki "fenerbahçe taraftarının yaşadığı en büyük travma" başlığına aşağıdaki entry'i giren taraftarları var.

    --- alıntı ---

    galatasaray'ı 4-0 yendiğimiz maçta 3 tane topun direkten dönmesi. 6 kasım'ı bile tarihe gömebilirdik. bir takımın diğerini bu kadar aciz hale düşürdüğünü ben hayatımda görmedim.

    --- alıntı ---

    2006 yılında denizli maçıyla son hafta şampiyonluğu veren senin takımın,
    2010 yılında trabzon maçıyla kendi sahanda son hafta şampiyonluğu bursaspor'a veren ve sahada şampiyon olmuşçasına kutlayıp akabinde kendi stadını yaktığın senin takımın (burada üç ayrı travma var)
    2012 yılında kendi sahanda son hafta maçında galatasarayımıza şampiyonluğu veren ve yine stadı yakma girişiminde bulunduğun senin takımın

    2013 yılında gösterişssiz ve defansif bir futbolla uefa yarı finalinde benfica'ya ilk maçta skoru 2-0 yapıp turu bitirme şansı eline geçip de penaltıyı kaçıran ve sonrasında deplasmanda penaltıyla 1-1 yapıp da 3-1 elendiğin senin takımın,

    ve en kötüsübaşkanınızın hapis yattığı, ligden düşmemek için bir gecede kanunların değiştiği ama avrupa mahkemelerinde şike yaptığı tescillenen ve cas onurumuzdur deyip iki gün sonra davasını çeken ve şike yapan senin takımın.

    takımına en son kupasını kazandıran ersun yanal'ı ses kayıtlarıyla itibarsızlaştırıp kovan ve 7 yıldır şampiyonluk 13 yıldır şampiyonlar ligi göremeyen senin takımın.

    ve hala denizli faciası sezonunda 4-0 biten maçta direk dönen toplar gol olsa çok büyük hezimet olurdu diyen sensin fakat o maçın bir kaç hafta sonrasında şampiyonluğu kazanan da galatasaray, benim takımım.

    son 20 yıldır varoluşundaki tek amaç galatasaray'a kadıköy'de yenilmemek olan bir futbol kulubünün son 10 yılda düştüğü durumlar ve akabinde yaşadığı travmalardan bazıları bunlar. ve üzülerek söylüyorum ki birçok taraftarı bunları görmezden gelip vasata alışmayı ve başarısızlık durumunda tff, bein sports, hande sümertaş, mhk, derin galatasaray gibi kişi ve kuruluşları suçlayarak başarısızlıklarını ve travmalarını gizlemeyi seçmişler.

    neyse herkes bildiği yolda ilerlesin,biz mayıs'larda güleriz onlar 6-0 kadıköy destanı kanarya show izleyip kendilerini tatmin eder ve medet umarcasına birbirlerine sorarlar "`ya o toplar direkten dönmeseydi?`"
App Store'dan indirin Google Play'den alın