resim
João Pedro Cavaco Cancelo
Takım:Man City
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.82
Uyruk:Portekiz
  • 18
    24 şubat 2021 borussia mönchengladbach manchester city maçında ilk yarısı itibariyle pep guardiola'nın çok ilginç bir taktikle oynattığı ve bana göre sahanın yıldızı olan futbolcu.

    şöyle ki top rakipteyken ki bu çok nadir anlarda oluyor, cancelo klasik bir sol bek gibi defansı dörtlüyor. ancak top city'deyken orta sahada rodri'nin yanına gelerek tam göbekte ikili oynuyor. dikkatinizi çekiyorum sol iç falan değil bildiğin ortada oynuyor ve defans; üçleyerek laportesola kayıyor, ilkay ise sol içe geçiyor. cancelo ise bu geçişleri öyle güzel yapıyor ki maçı bırakıp cancelo'yu izlemeye başlıyorsun. ilk başlarda izlerken spiker acaba isimleri mi yanlış telaffuz ediyor diye kendi kendime sordum. hayır bildiğiniz bahsettiğim şekilde oynuyor. ayrıca city'nin 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada golün asistini de kendisi yaptı. muazzam bir orta kesti, klasik al da at dercesine. silva da tabii ki bu ikrami boş geçmedi.

    pep guardiola futbolculariyla öyle oynuyor ki hayran kalmamak elde değil. bu arada cancelo lig maçlarinda ise genelde sağ bek oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın