resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19664
    geldiği günden bu yana saha içi ve dışında galatasaraya oldukça faydalı olan oyuncumuz. 2 senedir top oynamıyor, bitik, niye geliyor kardeşim dedikleri adam, olmadığı maçlarda yokluğu hissedilen adam oldu.

    kendisini sevmeyenlere, gelmesin isteyenlere saygı duyuyorum ama şu an geçmiş ve varsayımlar üzerine nefret kusulmasının saygı duyulacak bir tarafı yok. başka bir yerde okusam malum takım taraftarı yazıyor derdim ama bunu galatasaray taraftarından duymak gerçekten çok ilginç.

    sevmeyebilirsin ama burada konsantrasyon konsantrasyon yazıp bu amaçla takımı birleştiren adama durup dururken nefret kusmak neye hizmet ediyor tam olarak? beğenirsin, beğenmezsin ama bu adam atletico madrid, barcelona görmüş. şu an dünyanın top seviye oyuncularıyla birlikte oynamış. mısırdan gelen mostofa mohamed, gedson, marcao, yedlin ne düşünüyor hakkında sence? ya kardeşim arda hastane basmış, çok karakterli değil ne işi var bu takımda mı diyor? ardanın bu yaşta çabası hepsine olumlu etki ettiğine eminim. mobil uygulamada paylaşılan videoda gedson'a söyledikleri birçok şeyi açıklıyor.

    tekrar söylüyorum sevmeyebilirsin saygı duyuyorum ama ligin en kritik dönemine girmişiz tam konsantre olmamız gereken maçlar var. yalı çocuğunun ve tffnin yaptıkları ortadayken ardanın geçmişine laf etmek galatasaray taraftarına bence yakışmıyor. sezon bitsin şampiyon olalım hep birlikte eleştiririz, yanlışı doğruyu konuşuruz.

    ben sözlüğün sinerjisine inanıyorum. takım gibi bizde içimizdeki olayları zamanı gelince konuşuruz, şimdi sinerji zamanı.

    şöyle bir video yapılmış arda için. ben ardanın yaptıklarına hatalarına çok kırılmıştım, üzülmüştüm. sevmeyenlere saygı duyuyorum affedilir şeyler değil, umarım yaptıklarından ders almıştır pişmanlığını yaşıyordur.

    https://twitter.com/.../1364626779198132225

    konsantrasyon

    edit:ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın