• 389
    kendisini "bipçi" olarak bilirim.

    bu yüzden ibrahim seten çok da umurumda olan bir kişi değil. arada bir şu sözlükteki ne dediler başlığında görmesem kim olduğunu da bilmem. gerçi kendisinden uzak durabilmek, eğer türkiye'de spor takip ediyorsanız namümkündür. twitter'da illaki karşınıza çıkıyor. o beğeniyor, bu retweet'liyor derken bir bakmışsınız timeline'a düşmüş. bu burada dursun.

    şu sıralar dönen mevzu ise fenerbahçelilerin iç kavgasıdır. hakkındaki isnatlar her ne kadar bugün ayyuka çıkmış olması nedeniyle insanın aklında bir acaba getirtiyor olsa da ciddidir. fenerbahçelilerin bu durumu türkiye'nin meselesi yapmaya çalışması da ayrı bir konudur. gelgelelim çok ciddi şeyler bunlar. zaten vaktiyle soruşturma/kovuşturma geçirmiş, kefaretinin ödenmesinden sonra da serbest kalmıştır. benim bildiğim bir kişi aynı suçtan iki kere yargılanamaz. bu bakımdan hukukî olarak kendisine bir şey olmaz. spor medyasındaki yerine bir şey olur mu? zannetmiyorum. bipçidir zahir. her kesimden taraftar, spor yorumcusu, kulüp yöneticisi, meneceri, osu, busu bu gibi insanlara kredi açtıkça mümkün değil. ki ortalıktan, görünürden kaybolsa arka planda yine işine bakar.

    yesinler biribirlerini işte.

    ortada bir pislik varsa bir bir dökülsün. onun veya bir başkasının. bu hepimizin iyiliğine olur.

    not: ha kendisini galatasaray'a iteleme gibi bir durum söz konusu ekşi'de ve twitter'da. aman diyim. kendisi fenerbahçelidir. çok bir şey ifade etmese de... hukukî olarak bu neyi değiştirir hiç bilmiyorum. sanırım bizim bazı şeyleri yunan'a itelememize benziyor bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın