resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19659
    kendisi gibi egolu bir insan bile fatih terim'in elini öpüp özür diledi, geçmişte çok hatalar yaptığını kabul etti. burada gelmiş hala şey yazan var: "siz burada arda'dan nefret ederken ben savunuyordum"

    şaka mı bu? adam bundan önceki senelerde nefret edilmesi gereken hareketler yapıyordu ve dolayısıyla nefret ediliyordu. kendine çeki düzen verdi, taraftarın çoğu da kendisini affetti. bundan dolayı güzel bir hava var şu an.

    ama biz yıllardır arda'yı savunuyoruz kafasında adamlar bu camianın içinde sayıca fazla olsaydı emin olun ne arda geri adım atardı ne de galatasarayla yolu bir daha kesişirdi arda'nın. çok kısa özet geçmek gerekirse kendisini geçtiğimiz 1-2 yılda adamsın, süpersin diye pompalayan herkes arda'nın dibe vuruşunda pay sahibidir. ben böyle bir görüşe sahip olsam bunu buraya gururla "biz yıllardır arda'nın destekçisiyiz." diye yazamam, utanırım. ben arda'yı hep savundum diyen adam ben arda'yı dibe çeken kişilerden biriyim diyordur aynı zamanda.

    bu camianin içinde fenerbahçedeki aykutçular-ersuncular gibi ardacılar - terimciler ayrımı olsaydı emin olun bugün tarafların hiçbiri için şu an olduğundan daha iyi bir gün olmayacaktı. terim için bir şey değişmezdi çok fazla bu arada, yine kupalarını kaldırmaya devam ederdi. ancak arda'nın geri adım atması terimi de memnun ettiği için şu an olabilecek en iyi senaryo olmuştur.

    neyse ki galatasaray taraftarı aklı selim bir grup, doğrunun bir tane olduğunu biliyor. iki doğru olmaz arkadaşım, hem terim hem arda doğru diyemezsin. o dönemde arda doğru dediysen de yanlış dedin zaten, çünkü kendi bile ben doğru değildim dedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın