• 384
    1993 yılında bir insan kaçakçısını görevli olarak türkiye basketbol federasyonu çatısı altına aldığı, 1994 yılında ise aynı kişi üzerinden 100 bin dolar karşılığında ikisi dhkp-c, biri de pkk üyesi toplam 6 kişiyi* ümit milli takım kafilesine katıp amerika'ya kaçırmaya çalışırken yakalandığına dair çok çok ciddi iddialar dolaşan şahıs.

    bir ayda 33 bin takipçiye ulaşmış bir twitter hesabı tarafından, bayağı dosyanın klasörün içinde fotoğrafı çekilmiş dokümanların fotoğrafları paylaşılmış durumda. "menajer beslemelerinin ve çakma duyumcuların korkulu rüyası" gibi enteresan bir "bio"su var hesabın.

    amerikan başkonsolosluğu, federasyon ve emniyet arasındaki bazı yazışmalar ve evraklar paylaşılmış. dediğim gibi fiziken var olan, bir arşivden çıkarılıp fotoğraf çekilmiş gibi görünüyor evraklar.

    başkonsolosluğun federasyona durumu bildirdiği bir yazı, ibrahim seten'in ifadesi, salıverilmesine dair evrak, federasyonun özür diyelip yeni izin başvurusu yaptığı evrak paylaşılmış.

    olay fazlasıyla enteresan. para karşılığı yapıldığı ya da bahsi geçen şahısların terör örgütü bağlantılarına dair bir evrak yok tabi ortada. ancak bu haliyle bile ortada ciddi bir suç var.

    tüm bunlar üzerine spor dünyasının tamamıyla fotoğrafı olan bir adamın fatih terim'le olan iki fotoğrafından dolayı yine bir galatasaray'a terör örgütü yaftası vurma yarışı var malesef. ali koç'un aynı şahısla hatta bizzat ali koç tarafından çekilmiş selfie pozu ise montaj diye karşı çıkılıyor aynı ortamlarda...

    21-22 eylül 2020 türk spor medyasının karışması olayıyla bağlantılı gibi geliyor tüm bu olay örgüsü, özellikle ortaya çıkarılış şekli. altından neler çıkacağını ise zaman gösterecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın