• 3
    deplasman içerisi farketmiyor kadron ne kadar kaliteliyse o kadar iyisindir. tabi içerideki maçların ambiansı daha farklı oluyor ama bizim gibi bir kulübün içeride %100 ile oynarken deplasmanda %40 ile oynama hakkı yoktur.

    son fatih terim döneminde bunun fobi olarak oluşmasının sebebi özellikle geçen yıl kurulan kadronun kağıt üzerinde fazla komutana sahip olup asker olarak zayıf bir takımdı. herkesin keyfine göre oynadığı bir yapı vardı bu formanın değerini hissetmiyorlardı çünkü kariyerleri doyum noktasındaydı. kendisini göstermek isteyen topçu içerisi dışarısı farketmenden çatır çatır topunu oynar kazanıp kaybetmek kalite farkıyla ortaya çıkar.
    tabi birde taktiksel olarak geçen yıla nazaran çok daha fazla dikine oynayıp çok daha tempolu oynuyoruz onu da belirtmek lazım ama bunun sebebi yine kadro yapısının değişmesiyle alakalı bir durum.

    özetle bu yıl asker sayımızı ve asker sayısındaki oyuncuların kalitesini arttırınca ortaya böyle bir sonuç çıkmış oldu. umarım bu hobi daha çok uzun senelerce devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın