resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3323
    kendisinde ağır şekilde adnan polat sendromu görüyorum. rijkaard’ın yerine cocu’yu koyarsanız, bizim 2007-2011 arası dönemdeki abilik, bülent korkmaz, hagi, bülent ünder teknik direktörleri, takımdaki yerli çetesi, bam üçlüsü, adnan sezgin, her sene bir orospu rengi, pino, stancu gibi yıldız transferleri gibi bi sürü gündemi düşündüğünüzde, şu an fenerbahçe’nin yaşadıkları da bunlara benzer sorunlar.

    o dönemden bir ders aldıysam, emre b., volkan gibi tipleri takımdan göndermeden bu döngünün dışına çıkamaz. adnan polat kadar şanslı da değil kendisi zira burası galatasaray, her kulübün bizimki gibi ibra mekanizması, taraftarı ve özellikle fatih terim’i yok.

    kendisi için en hayırlısı kaçıp gitmesi. fenerbahçe bi 10 yıl kendine gelemez çünkü zengin koca arayan bir makyaj güzelinden farkları yok. her yere sararlar ama hatayı kendilerinde aramazlar. ali koç bu döngünün içinde kalırsa, ne fenerbahçe onu gönderebilir, ne o bu döngüde başarılı olabilir. kendisini düşünüyorsa kaçsın gitsin, ya da gitmesin, hiç sikimde değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın