• 689
    haftalardır algı yarattığı gs kasımpaşa maçında örnek verebildiği tek pozisyon kerem'in pozisyonudur. o pozisyona da erman toroğlu net olarak "penaltı değil." demiştir. serdar ali çelikler'in sayabildiği başka pozisyon yok. erman toroğlu'nun penaltı değil dediği tek bir pozisyon için haftalardır gs kollanıyor fener'i şampiyon yapmayacaklar algısı yapıyor. yanındaki kimse de penaltı değil ki o pozisyon diye itiraz etmiyor, bir kişi de demiyor ki yahu başta erman toroğlu olmak üzere bir sürü hakem penaltı değil dedi sen ne anlatıyorsun?

    yaptığı şey düpedüz iftira atmaktır. fatih terim'in geldiği 2017-2018 sezonundan beri galatasaray aleyhine yapılan hatalar lehine yapılan hatalardan fazla. hele ki diğer "büyük" takımların aleyhine yapılan hatalardan kat kat fazla.

    erman toroğlu'dan iyi hakem yorumcusu var mı? yok.
    erman toroğlu galatasaraylı mı? yok.
    erman toroğlu galatasaray'a yalakalık yapar mı? yok.
    erman toroğlu'nun o pozisyona penaltı değil demesinde bir çıkarı var mı? yok. aksine tepki çekiyor, diğer takım taraftarları sinirlenip kanalı değiştiriyor.
    malum penaltı olmayan pozisyondan başka dile getirebildiğin pozisyon var mı? yok.
    o pozisyonda neden penaltı olduğuna dair bir açıklaması veya referansı var mı? yok. kasımpaşa'nın penaltısı yendi deyip geçiyor.
    bu adamın sabah akşam haksız ağlamasına algı yaratmasına laf eden biri var mı? yok.

    ee?

    bu tür kamuoyu oluşturulması yüzünden bu hafta alanyaspor maçımızda hem onyekuru'nun pozisyonunda penaltımız yendi hem de babacar'ın kırmızısı es geçildi, vara bile gidilmedi. erman toroğlu penaltıya penaltı, kırmızı karta da kırmızı kart dedi; kaynağım ve referansım da bu. son dakikalarda muslera maçı kurtarmasa belki sırf bu hatalar yüzünden şampiyon olamayacaktık. kazanınca başta yöneticilerimiz olmak üzere herkes sustu. belki de haftaya yine aynı tarifeyi uygulayacaklar çünkü hiç tepki görmediler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın