• 886
    rahmetli amasız fakatsız şu hayatta örnek aldığım ve beni pişman etmeyen tek insandır. 30 yaşına gelmek üzereyim çok savrularak yaşadım desem abartmış olmam. biraz ortada kalmışlık, biraz fazla yalnızlık, biraz başarısızlık başarı döngüleri. yaşandı ve bitti hala sonlanmış bir şey yok ama gençlik gücünde ve inancında değilim haliyle zaten bahsetmek istediğim bunlar değil.

    kobe'nin 2002 şampiyonluğu sonrası bir fotoğrafı var 3peat yapılmış dünyanın zirvesinden zirvesine ve tekrar zirveye 3 sezon yaşanmış, şampiyonluk ceketi şapkası kobe'nin üzerinde genç yakışıklı. dünya ayaklarının altında o an, elinde şampiyonluk kupası ulaşabileceği her şeye ulaşmış. hayal etmesi bile zor mutluluktan kafayı yersin. kobe ise bir sandalyenin üzerinde eli çenesine gitmiş kupaya hafif yaslanmış sonraki sezonu düşünüyor yanağında kutlamada patlatılan şampanyanın damlaları var hala onlar bile kurumadan sonraki sezon sonraki şampiyonluk aklında sadece o var.
    bu fotoğraf beni çok etkilemişti hala da etkiler. ara ara aklıma da gelir şuan olduğu gibi, sebepsiz geldiği de olmuştur ama şuan sebepsiz değil. sözlükte gördüğüm "konsantrasyon" entry+lerinden. dün ligin flaş takımını deplasmanda yenmişsin, aynı puandaki rakiplerinden biri maç yapmamış biri yenilmiş 3 puan öne geçmişsin, haftaya ligin ortalama takımlarından biriyle evinde maçın var. maça da ortalama 3 günde bir maç yaptığın sezonda 6 gün var. hala konsantrasyon hala sezonun en önemli maçı hala rakip anelizleri...
    8 şampiyonluktan sonra eskisinden de daha hırslı bir hocanız var o mu alıştırdı sizi böyle doğru söyleyin.(bkz: swh)

    son söz:kobe huzur içinde uyu diyeceğim ama o ruh asla uyuyacak ve duracak gibi değildi. bugün ilham verdiğin ruhlardan biri avustralya açıkta şampiyon oldu, biri mesleğinde daha iyi olmak için kaytarsa da çalıştı. bilmiyorum diğer ilham olduğun insanlar ne yaptılar fakat ilham olmaya devam edeceksin biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın