• 697
    eğer doğru kararlar verilseydi maç zaten 30. dakikada 2-0 olmuştu ve alanya 10 kişi kalmıştı. buna rağmen çok önemli bir galibiyet aldık. zor bir deplasman alanya. bakasetas'ı kaybettiler, önemli bir gol silahı ama salih'in daha ön plana çıkmasıyla toplu oyunda daha verimli bir takım olmuşlar. maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu oynadık hatta 60.dakikaya kadar bile diyebiliriz. değişiklikler bence de daha erken gelmeliydi. takım üst üste zorlu maçlardan çıktı ve düşen oyuncularımız oldu. yine de böyle bir deplasmandan 3 puan almak tam bir profesyonel işi oldu. beşiktaş maçından sonra takımın sadece galibiyetler değil kaliteli bir oyunla galibiyetler almasıyla insanlar bu maçta da aynı oyunu bekledi ama bu maçın böyle olması da bence kabul edilir.

    arda hücumda pek etkili değildi, bunu sağ kanata pek alışık olmamasına bağlayabiliriz. ama savunmadaki performansını beğendim. etebo topla çıkışlarda risk aldı ama neredeyse hepsine başarılı oldu. taylan'ın sakatlık riskiyle dinlendirildiği iki maçta iki kritik performans. gedson daha hazır değil, savunmada etebo'nun yanına çok kaçarak oynadı. maç ritmini bulması biraz zaman alacak gibi. mustafa muhammed'i ise ağzım açık izliyorum. sırtı dönük top alıyor, saklıyor, pas dağıtıyor, rakip savunmaya pres yapıp bozuyor, kanata sarkıyor, kafa vuruşu iyi, ayağı iyi ve güçlü. muazzam bir potansiyel. muslera, kasımpaşa maçında hatalı gol yedi ama bizi öyle bir rahatlığa alıştırdı ki. cepheden gelen her topu en doğru şekilde kurtarıyor. böyle çarpma, sekme falan olmadığı sürece gol yemesi imkansız gibi.

    evet bir fikstür avantajımız var hatay maçına kadar. ama alt sıralarda bulunan takımlara oynayacağımız maçları da çantada keklik görmememiz lazım. hepsi devre arasında deli gibi takviye yaptılar. erzurum fenerbahçe'ye yenildiğinden beri yenilgi yüzü görmedi diye aklımda kalmış. konsantrasyonu bozmadan bu istek ve kararlılıkla devam edersek ve saha içinde kalmayı sürdürürsek 7 maçta aldığımız 7 galibiyetin çok daha üstüne çıkarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın