resim
Salih Uçan
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 870
    (bkz: 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı)

    bugün de oynadığı oyunun üzerine kendisinin eğer başarısız bir fenerbahçe ve avrupa kariyeri olmasa idi, dikkati üzerine çok önceden çekmiş olacaktı, belki de irfan için girilen transfer yarışının bir benzerini yaşatabilirdi.
    neyse ki fatih hoca kendisinde olan meziyetleri çok önceden bildiği için epeydir takibinde olduğu ve söylenilene göre ön protokolü imzaladığımız oyuncu.

    ancak şunu da söylemem gerekiyor, salih pas oyununa yatkın bir oyuncu yani tam da bizim ligin ilk yarısında oynadığımız oyun.
    ama biz ligin ikinci yarısında yeni transferlerle birlikte bu pas oyununu bırakıp tekrar 2017-2018 2018-2019 sezonu oyununa geçtik. dönemlik mi böyle yoksa sürekli mi böyle oynayacağız bilmiyorum ama şuan ki oynanan oyunda salih silik kalabilir zira hızlı alan kat edebilen ve tempolu bir oyuncu değil, bu özellikler onu kötü yapmaz. pas oyunu oynarsan salih o yapıya daha da değer katarak hem takımı hem kendini yıldızlaştırır ama fiziğe dayalı ve kazanılan toplarla dikine hücum oyunu oynarsak salih fenerbahçe, roma ve empoli'de çektiği sıkıntıları çekebilir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın