resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 172
    ağanın birisi atlı arabasına binmiş, kahya önde bu arkada şehre gidiyormuş. biraz gitmişler ağa demiş ki kahyaya "kenara çek" kahya kenara çekmiş arabayı, ağa da yolun kıyısında duran hayvan pisliğini göstererek;

    - şu pisliği gördün mü? bunu yersen ben kahya olacam, sen ağa. demiş. kahya hemen kabul edip yoldaki hayvan pisliğini ağzına atmış. ağa arabadan inip arabayı sürmeye başlamış. şehre gitmişler alışveriş yapıp dönmüşler. dönüş yolunda gerçek kahya (yeni ağa) rahatsız olmuş durumdan, arabayı kenara çek demiş. eski ağa arabayı kenara çekmiş, sonra yeni ağa demiş ki:

    - ya ben sevmedim bu durumu, şu kenardaki pisliği de sen ye, sonra sen tekrar ağa ol, ben de kahya demiş. diğeri de bakmış ağalık geri gelecek hemen arabadan atlayıp yolda duran hayvan pisliğini midesine indirmiş. sonra yine ağa arkaya, kahya öne binmiş yollarına devam etmişler. yolda giderken kahya arkaya dönüş ve demiş ki:

    - ağam sabah giderken ben kahya sen ağaydın, şimdi geri dönüyoruz yine aynıyız. bissürü de olay oldu gün içinde, sorması ayıp n'aptık biz?
    + hiç sorma, bok yedik resmen.

    şimdi niye anlattım ben bu hikayeyi? bok yemesin kimse n'olur :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın