resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2408
    10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçında tekrar gördük ki alanya takımı rakibinin kalesine çok hızlı bir şekilde hücum eden bir ekip. tüm stoperlerimiz arasında buna en iyi cevap verebilecek isim hiç tartışmasız luyindama'dır.

    kupa maçına dair diğer önemli bir husus sağ kanattan geliştirdikleri ataklar. ryan babel'in savunma yardımını yapmaması nedeniyle deandre yedlin'i de çok zorlamışlardı. luyindama hem sağ bekin arkasını toplama hem de khouma babacar'ı birebir de savunma konusunda en maharetli isim. aynı zamanda bu maçta sağ önde arda turan olacağını düşünürsek, babel'den daha çok savunmaya yardım getirse de yine eksik kalacaktır. yani arkayı toplayan bir isme fazlasıyla ihtiyacımız olacak.

    eğer ilk on bir başlarsa kendisinin getireceği en önemli handikap topu oyuna sokma hususunda olacaktır. taylan'ın ağrıları nedeniyle bahsedildiği gibi savunma önünde oghenekaro etebo oynayacaksa ciddi bir sorun hâline gelebilir. şayet luyindama-etebo ikilisi ilk on bir başlayacaksa bu maçta taktiksel değişikliğe gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. bu sefer topu bırakan geçişi zorlayan bir takım hüviyeti ile sahada olmalıyız.

    ilk on bir başlaması gerektiğini düşünüyor ve eski boss performanslarından birini yansıttığı bir maç olmasını diliyorum. galibiyette ve şampiyonliukta iyi oyununa çok ihtiyacımız var.

    (bkz: konsantrasyon)
    (bkz: 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın