• 1962
    (bkz: başlık engelleme)

    sözlüğümüzde olması gerekiyormuş gibi geliyor.

    olur da gelirse şu şekilde kullanmak isterim; neredeyse tümü çöp yığınına dönmüş televizyon kanallarından rant sağlayan, iki elin parmaklarını geçmeyen kaliteli insan diye adlandırabileceklerim haricinde görmeye, dinlemeye katalanamadığım "yorumcu" titri ile konumlanmış, zerre önemsemediğim görüşlerini birilerine yanlamak ilk amacıyla, salyalar saçarak beyan etmeye çalışan kişileri sol frame'de gördükçe engellemek.

    asabımı bozmasınlar diye yıllardır takip etmiyor dinlemiyorum ben bu insanları. digitürk üyesiyken tüm spor kanallarım açıktı buna rağmen bir kez bile açıp herhangi biri ne demiş diye merak edip dinlemedim çok uzun süredir zira 2 dakika gibi bir sürede tiksindirebiliyorlar kendilerinden. sosyal medyada kafam rahat. takip etmiyorum oluyor bitiyor. birileri like/retweet ile bir şekilde akışıma düşürürse de gidip engelliyorum kendilerini hop işlem tamam.

    uzun senelerdir buradayım. okuyorum, hatrı sayılır bir süredir de yazar olarak içerisindeyim. ara ara da olsa kendimce bırakıyorum fikirlerimi devasa data'mıza. sırf bu yaratıklar yüzünden buraya girmezlik yapamam. umarım moderasyon dikkate alır. umarım planları arasında bu özelliği de sözlüğe katmak vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın