• 104
    https://twitter.com/.../1362775986161537028
    başkan adayı olabileceği konuşulan galatasaray üyesi. linkteki liste doğruysa hiç hoşuma gitmedi diyebilirim çünkü güçlü ve "yiyici" adaylardan oluşan bir liste. yönetime gelmeleri durumunda galatasaray'a zarar verecekleri açık, bundan hiçbir şüphem yok(bunlar hep kişisel görüş). umarım sahte bir haberdir ki öyle olduğunu da düşünüyorum. bu isimlerin, özellikle de ebru köksal'ın eşref hamamcıoğlu'nun arkasında yer alacağına inanmıyorum. bu arada güçlü bir listeden kastım ekipteki adayların kalitelerinden değil, her kesimden oy alabilecek potansiyelleri olmalarındandır.

    ali öğütücü, dursun özbek'e yakın bir isimdir mesela. yanlış bilmiyorsam özbek döneminde mağazacılık a.ş genel müdürü olarak görev yapıyordu.

    cemal özgörkey her seçimde aday olacağım deyip olmayan bir adaydır. ünal aysal'a yakınlığı var diye biliyorum ama emin değilim, yanlış olmasın.

    ebru köksal'ı zaten sözlüğün %90'ı tanıyordur diye düşünüyorum. bana kalırsa başkan adayı kendisi olmalıdır. herhangi bir yönetimin altında çalışması yanlış. güçlü bağlantılara sahip bir yönetici. sadece galatasaray içinde değil, dünya çapında geniş bir network'u var.

    ali yüce ekibin en zayıf halkası sanırım. ben kendisiyle ilgili pek bir şey duymadım, görmedim. ne kadar bilinir, ne kadar oy potansiyeli var, bağlantıları ne durumda, niyeti ne bilmiyorum.

    serdar eder'i sevmem daha doğrusu beğenmem. iş bilir bir yönetici olduğunu düşünmüyorum. yönetimde görev yapması durumunda bolca vukuat duyabiliriz. döneminde rıza çalımbay'a kapıcı çocuğu dediği iddiaları var. ünal aysal döneminde sıkıntılar yaşamıştık.
    kendisi galatasaray sicil kurulu başkanıydı. oy potansiyeli yüksektir. duygun yarsuvatgillerdendir.

    gürkan eliçin ile ilgili bir şeyler yazmak istemiyorum. turizmci. kulübe ihtarname çekmişliği var.

    levent yaz'ı tanımıyorum, zayıf bir başka halka denebilir. kulüp içinde çok ciddi bağlantıları yok sanırım.

    sözün özü bırakın kazanmalarını, aday olmalarını bile istemem. eşref hamamcıoğlu ile ilgili özel/ayrıntılı bilgi vermeye gerek duymuyorum. sözlükte bol bol bilgi var. kendisini başkan olarak görmek istemem. başkan seçilirse dursun özbek'ten sonra 2. bir çöküş devri yaşamamız olası. fatih terim'in de yazın yeni sözleşme imzalamayacağını ve görevini bırakacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın