• 151
    benim yaptığım eylem.

    sempati falan değil, bildiğin takım tutuyorum. amerikan futbolunda dallas cowboys ile nba’de dallas mavericks benim tuttuğum takımlardır ve yıllardır nasıl burada yazıyorsam o takımların ilgili forumlarında yazıyor, her sabah uyandığımda yazılanlara bakıyor, yorum yazıyorum, başlık açıyorum, tartışıyorum. hatta şöyle bir detay da verebilirim. hayatımda bu bahsettiğim iki takımın stadyumda/salonda canlı maçını stadyumda izlediğim gs maçından önce izledim. takımımız bu liglerde oynadı da mı tutmadık? :(

    bunlar dışında gelelim sempati duydukarıma. snooker’da judd trump‘a sempatim var ki bu sempati başarılı olduğu zaman değil, emo saçlarla kariyerine başladığı dönemden gelme ve 10 yıldan fazladır yakın takibe bağlı. rugby liginde north queensland cowboys sempati beslediğim ve takip ettiğim takımdır. mart-ekim arası her hafta sonu maçlarını izlerim.

    kış sporlarında genel olarak norveçli sporculara sempatim vardır ama benim için sporların güzelliği ve mücadele ruhu daha ön plandadır. ama biatlon sporu bambaşkadır, bir sporun her disiplini bu kadar mı güzel olur, ya rabbi. kayakla atlama’yı yıllardır neredeyse hiç kaçırmadan izlerim. bisiklet sporunu da yıllardır saatlerce izlerim ama orada görsel şölenle sohbet daha güzel. kimin kazandığı hiç önemli değil ama orada da marc hirschi‘yi severim.

    tenis’te juan martin del potro favorim olan, sevgi ve sempati duyduğum oyuncudur. formula 1 çocukluğum olan 90’ların başından izlediğim ve schumacher’e beslediğim sempatiyle aşık olduğum spordur. şimdi yerine charles leclerc kısmen geçti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın