resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:36
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1865
    galatasaraylı olup galatasaray'a transfer olsaydı farklı yönden değerlendirilecek olan futbolcu.

    ne mi olurdu?

    1. kap açıklaması günlerce konuşulur, galatasaray'ın el altından 10 milyon euro ödediği ve transfer şikesi yaptığına dair haberler her gün manşetleri süsler, her gün televizyonlarda konuşulurdu. malum falcao geldiğinde kap açıklaması yetmemiş, şampiyonlar ligi şampiyonluğu için yazılan bonuslar bile dahil edilip kap açıklamasının yalan olduğuna dair haberler yapılmıştı.

    2. zamanında almanya milli takımı'nı tercih etmesi üzerinden vurulur, geçmişte türk takımlarıyla veya milli takımla oynadığındaki tavırları gündem olurdu.

    3. insanların dini görüşlerini istismar ettiği üzerinden eleştirilir, geçmişte katıldığı uyuşturucu partilerinin görüntüleri her gün manşetleri süslerdi.

    4. sahaya çıktığı maçta hiç adam kovalamaması, koşmaması üzerinden eleştirilir, "bu adama mı bunca para ödenecek." denilirdi.

    5. arsenal'de 3 senedir yedek konumuna, son sezonda ise kadro dışı konumuna düşen emekli oyuncunun neden tercih edildiği üzerinden vurulurdu.

    daha sayayım mı?

    peki bugün durum ne? mesut dünya'nın en iyi futbolcularından biriydi, türklüğünü ve müslümanlığını vurgulamak isteyince önünü kestiler, avrupa'da barındırmadılar ve o da bununla sonuna kadar cesurca savaşıp zafer kazandı ve sonunda para bile almadan oynayacağı fenerbahçe'ye geldi. vatan hasreti bitti, şimdi de tüm gücüyle fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için savaşıyor.

    güzel hikaye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın