• 103
    güzel bir havada ve muhtemelen güzel bir zeminde oynanacak olan maç. meteoroloji genel müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığının maç saatinde 13 derece civarında olması bekleniyor. bizim açımızdan olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum.

    bizim için olumlu bir diğer gelişme de alanyaspor'un devre arasında en iyi oyuncusunu kaybetmiş olması, anastasios bakasetas. nazarımda ligin en iyi 3 on numarasından biridir. alanyaspor'un başarısında doğrudan katkısı vardır. devre arasında katıldığı trabzonspor'u getirdiği seviye ortada. henüz birkaç maça çıkmışken.

    alanyaspor karşısındaki kupa mağlubiyeti dışında oldukça formda çıktığımız bir maç olacak. o maçın ikinci yarısında da 3-0'ı değiştirecek pozisyonlar bulmuştuk. rakibimizi gördüğümüz, alanya karşısında hangi oyunla başarılı olabileceğimizi tarttığımız bir maç olmuştu.

    iyi zemin, iyi hava, takıma direkt katkı veren yeni transferler, formda bir galatasaray'ı düşündüğümde, maçın beklentilerimize göre biraz daha rahat geçeceğini tahmin ediyorum.

    son olarak; (bkz: gedson carvalho fernandes)
App Store'dan indirin Google Play'den alın