• 55
    16.02.2021 tarihinde muslera'nın 120 kilo olduğu fenerbahçeli futbolcuların sarı şort giydiği fotoşoplu fotoğraflarla açıklama yapmış yönetici. valla ben yönetici olsam utanırdım.

    ayrıca belhanda ve onyekuru yaptığında çocukça bulduğu ağlama hareketini türkiye'ye cristian baroni'nin getirmişti, o zaman da çocukça buluyor muydu aynı hareketi merak etmiyor değilim.

    kendisinin ilgili konuşmasında haklı olduğu tek bir konu var. o da sözleşmeli futbolcuları ile ilgili olan bizi istiyordu, ofisime geldi ağladı tarzı açıklamalar. o konudan yerden göğe kadar haklı, ben de yöneticilerimizin rakibe imza atmış oyuncular hakkında açıklama yapmalarını doğru bulmuyorum. özellikle vedat muriqi konusunda tek kelime etmeye hakları yok. çünkü transferden bir telefonla çekilen kendileriydi. mert hakan yandaş'ın whatsapp yazışmaları konusu tamam, orada mert hakan harbiden çok kaşınmıştı, galatasaray'a laf falan çarpmıştı, bişeyler yapmak lazımdı ama irfan can kahveci ve vedat muriqi için yapılan açıklamalar çok yersiz ve gereksizdi. dediğim gibi bence bu konuda haklı ve ilgili konuşmasında haklı olduğu tek konu da bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın