• 41946
    umut bulut, aa muhabirine, futbola her çocuk gibi mahalle aralarında top oynayarak başladığını, babasına sürekli "beni futbola yazdır" diye ısrar ettiğini, 10 yaşında da ankara'da petrol ofisi formasıyla yeşil sahalara adım attığını anlattı.

    "futbola başladığımda 'süper lig'de böyle bir rekor kıracaksın' deseler aklıma gelmezdi." diyen umut bulut, süper lig'de en çok forma giyen isimlerin başında gelen oğuz çetin ile rıza çalımbay'ı da tebrik ederek, onlar kadar maç oynamanın gururunu yaşadığını belirtti.

    "böyle bir gururu yaşadığım için tabii ki çok mutluyum. istikrarlı şekilde bugüne gelmek mutluluk verici. yeni malatyaspor formasıyla bu rekora ulaşmak gurur verici bir şey. hem şehre hem taraftarlara, bu gururu bana güvenenlere ve kendime yaşattığım için mutluyum."

    "şu anda futbolu bırakmak gibi bir düşüncem yok. sezon sonunda hayat neyi gösterir bilemiyorum. bıraktığımda teknik adam olarak sporun içinde futbola hizmet etmeyi isterim. futbolun içinde kalmak istiyorum."

    schalke 04'e attığı golü unutamıyor
    trabzonspor'da oynarken 2010 yılında fenerbahçe'yi 3-1 yendikleri türkiye kupası finalini unutamadığını aktaran umut bulut, "maçta attığım gol de çok önemliydi, anlamlıydı." ifadesini kullandı.

    "futbolculuk hayatımda unutamadığım golde ilk sıraya galatasaray formasıyla schalke'ye attığım golü koyarım."
App Store'dan indirin Google Play'den alın