• 1120
    lig tv olarak hizmet verdiğinde de yeterli değilken en azından bir şeyler üretmeye çalışıyorlardı, mesela derbilerden önce son 10 yılın maçlarını gösterir, maçlardan sonra hikaye içerikleri üretir, quiz tarzı programlarla futbol dünyasından isimleri çıkarır bir şeyler yapardı en azından. şimdi ne yapıyorlar maçı yayınlayıp öncesinde ve sonrasında da 2 tane adam koyup maçı yorumlatıyorlar, bu kadar kısır içerik olamaz gerçekten.

    maçlardan sonra özet izleyeyim diyorsun kalitesi rezalet ve maçta 10 gol dahi olsa uzunluğu maksimum 3 dakika oluyor. hatta bazen özet bile izleyemiyorsunuz video oynatıcısından saçma sapan hatalar alıyorsunuz ki bunu en son barcelona ve paris maçının özetini izlemeye çalışırken yaşadım.

    benim bildiğim trt harici başka kimse maç özeti de yayınlayamıyorken insanları bu kadar futbol içeriğinden uzak tutmaları gerçekten nasıl gündem olmuyor bilemiyorum, para vermezseniz hiç bir şey yok mantığında devam ederek antipati topluyorlar ve çok başarısız bir pazarlama planları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın