• 75
    2020-2021 sezonu içinde alanyaspor'a karşı kaybettiğimiz biri lig biri kupa olmak üzere 2 maçta belli oldu ki standart oyun sistemimiz olan yerleşik sete ve sabra dayanan çok paslı oyun kendilerine işlemediği gibi adamların ekmeğine de yağ sürüyor.
    zira babacar, efecan, davidson ve bareiro gibi hücumda hareketli oyunculara sahip olduklarından, kaptırdığımız toplar ya da sonlandıramadığımız her atak kalemizde potansiyel tehlikelere sebebiyet veriyor.
    dolayısıyla, diğer maçları bilmem ama, bizim özellikle alanyaspor maçlarında başka bir oyuna evrilmemiz şart gibi.
    bu da yukarıda bahsettiğim yerleşik defanslara karşı sabırla top çevirerek boşluk aramak yerine direk hedefe kitlenen hızlı oyuna geçmek yönünde olmalı bence.
    ara transferde gelen isimlerin de eklenmesi ile önde henry-mostafa-kerem üçlüsü, hemen arkalarında gedson-taylan ve emre kılınç-etobo-belhanda-ömer dörtlüsünden biri ile bölgeler arası geçişleri hızlı sağlayacak etkili bir oyun ortaya konabilir görüşündeyim.
    alanyaspor'u alt etmenin tek yolunun bu formatta bir oyun oynamaktan geçtiğini düşünüyorum.
    umarım 2.sinin bile tartışılması gerekip de "hadi neyse" dediğimiz aynı çukura düşmede "bari 3.yü yaşamayız" ve gerekli galibiyeti alırız.
    bu konuda hocamızın da ilk 2 maçtan gerekli çıkarımları yaptığına ve buna göre farklı ve daha etkili bir kurgu ile maça çıkıp gerekli sonucu alacağına inancım tam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın