• 5
    fetö savcisina rüşvet vermekle itham edilen fenerbahçe yöneticisi. ben şahsen doğru olduğuna inanmıyorum. sonuçta fenerbahçe üzerine büyük oyunlar oynanıyor bu ülkede. galatasaraylı olsak da biraz tarafsız olalım ve düşünelim. mide rahatsızlığı sebebiyle stada muzla gitmek zorunda kalan 2 fenerbahçe taraftarı da zamanında bizim siyahi oyuncularımıza ırkçılık yapmakla suçlanmıştı hatırlayın. eboue'ye, drogba'ya doğru elini sallayıp moral bozucu, tatsız söylemlerde bulunan 2 taraftarın o sırada elinde muz tutuyor olmaları çarpıtılarak sanki siyahi oyuncularımızı aşağılamaya kalkışmışlar gibi sunulmuştu.

    yine benzer bir olay; tarımla, doğayla ilgili değerli başkan aziz yıldırım'ın tarla sürmek deyimi çok başka yerlere çekilmiş ve fenerbahçe şike ile suçlanmıştı. oysaki şikeye bulaşmamış değerli başkan, doğuştan tam bir fenerbahçeli aziz yıldırım bu konuyu şüpheye yer bırakmayacak şekilde açıklamıştı; "bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk" neyseki akp yönetimindeki bağımsız türkiye cumhuriyeti ve onun bağımsız mahkemeleri fener'e yapılan büyük kumpası görüp oyunu bozdular.

    yine bu değerli camianın sembol ismi emre belözoğlu biri ingiltere'de biri türkiye'de olmak üzere ikid efa, haksız yere, ırkçılıkla suçlandı.

    daha aklıma gelmeyen birçok örnek vardır böyle. artık yeter! çekilin, açın fenerbahçe'nin önünü. durduramazsınız! fenerbahçe geliyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın