resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 161
    antalya'ya transfer olduğundan beri takip ettiğim eski futbolcumuz.* maç içersinde anlık parlamalar yapıyor ancak maçın genelinde çok silik. maç kondüsyonu berbat ötesi. oyunun genelinde yok, temposu çok düşük, pasları yerini bulmuyor. şimdi görüyorumda tekrar değere binmiş, hakkında methiyeler düzülüyor.

    ilk antalyaspor maçında, güzel bir vuruşla gol attı fakat yine maçın genelinde yokları oynadı. ikinci maçtaysa sahada hiç yokken bir karambol topunda golü attı ve birde savunma hatamızdan kaleciyle karşı karşıya kaldı ve über kalecimiz aykut* sağ ayaklı necati'nin sol içten sola çalım atacağını düşünüp sola yatmasıyla ve mustafa sarp'ın hatasıyla boş kaleye topu yuvarladı. o pozisyonda mustafa kaleyle necati'nin arasına girse neco o golü atamazdı.

    bütün bunların ışığında; necati'nin oyun stilini yeni mi anlıyorsunuz arkadaşlar, bu adam alan buldu mu oynar. zaten açık alanda hayatı boyunca etkiliydi. yeni yaptığı şeyler değil yani bunlar. ayrıca necati bizden giderken daha hızlı ve daha güçlüydü, yinede yetersizdi.

    mevcut sistemimizi sakatlıklar dışında 4-3-3 düşünürsek necati'yi nereye monte edeceğiz. forvetin kanatlarında ne geriye faydası olur ne de aldığı topla 5 mt gidip orta yapabilir; en uçta ise milan baros'un olduğu takımda adının geçmesi bile utanç kaynağıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın