• 59
    galip gelmemiz durumunda, fikstürün -kağıt üzerinde- nispeten rahat bölümüne büyük bir avantajla gireceğimiz karşılaşma.

    kesinlikle çok zorlu geçecek bir maç bizi bekliyor. varımızı yoğumuzu sahaya vermeli, bir şekilde alanyaspor'a karşı yaşadığımız şansızlığı kırmalıyız. bu maçtan sonra avantajımız artacaktır. ligde önümüzdeki haftaların fikstürüne bakacak olursak:

    galatasaray:
    alanyaspor(d)
    bb erzurumspor
    ankaragücü(d)
    sivasspor
    kayserispor(d)
    çaykur rizespor
    hatayspor(d)*
    karagümrük
    .
    beşiktaş:
    denizlispor
    yeni malatya(d)*
    gaziantep
    başakşehir(d)
    (türkiye kupası yarı final maçı: başakşehir)
    fenerbahçe*
    kasımpaşa(d)
    alanyaspor*
    erzurumspor

    .
    fenerbahçe:
    göztepe*
    trabzonspor(d)*
    antalyaspor
    beşiktaş(d)*
    denizlispor
    yeni malatya(d)*
    gaziantep
    başakşehir(d)

    yıldız ile işaretlediğim maçlar zorlu geçmesini beklediğim karşılaşmalar. biz ivme yakalamak için ideal bir düzlüğe gireceğiz. bunu da alanyaspor galibiyetiyle başlatırsak mükemmel olur. kaybedersek de bu düzlükte bunu telafi etme şansımız olacak ama lig sonunda gireceğimiz zorlu bir fikstür dönemi var ve burada kredimizin daha fazla olmasını istiyorsak bu süreci güzel bir seriyle devam ettirmemiz gerekecek. gördüğünüz gibi fenerbahçe ve beşiktaş bu dönem 'nispeteden' daha zorlu görünen maçlara çıkacaklar, beşiktaş bir de kupa yarı finali oynayacak. başakşehir maçlarını yıldız ile işaretlemedim fakat orada da artık kötü gidişe dur deme isteği, sakatlıkların iyileşmesi, aykut kocaman'ın takım üzerinde bir oyun planı oturtabilmesi ihtimali iki takımın da başakşehir karşılaşmalarını daha riskli hale getirebilir. şu anki form durumuyla iki takımın da başakşehir karşılaşmalarında puan kaybedeceğini düşünmüyorum.

    bizim için en büyük handikap ise kasımpaşa karşılaşmasında saha zemininin ağır hasar almış olması. haftada 2 kere iç saha maçı yapıyoruz neredeyse ve bu süreçte zeminin kendini toplama süresi uzayabilir. bizim gibi topa sahip olmayı, pas oyununu, daha dengeli bir oyun yapısını benimseyen bir takım için dezavantaj yaratabilir.

    iyi oynayalım, şans yanımızda olsun ve sakatlık vs yaşayamadan şu alanyaspor karşılaşmasını kayıpsız geçelim, sonrasında şampiyonluk modunu yavaş yavaş açmaya başlayacağız allah'ın izniyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın