resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1434
    http://el-zamalek.com/...-%D9%84%D8%AC%D8%A7/

    az cok hukuk bilen biri olarak sunu diyebilirim ki eger arapcadan tercume gercekten if zamalek club approves ise adamlar bize ayricalik degil sadece kosulsal opsiyon** vermisler.

    buradaki kosul: kendilerinin teklifimizi kabul etmeleri, ama burada bir zorunluluk yok. yani ister edebilirler ister etmezler
    opsiyon: 4 milyon euro verip 1.5 yil sonra eger onaylarlarsa satin almak.

    bazi yazarlarla da durumu tartisma firsatim oldu, ama genel kanim kulubun bu konuya bir aciklik getirmesi. eger bizim bildirdigimiz kap ile adamlarin yaptigi aciklama birbirine uyusmuyor ise bu daha da skandal. cunku bu sefer sozlesme "taraflarin birbiriyle anlasamamasi ama hata sonucu tesadufen bir sozlesme yapmasi" anlamina gelir o da taraflari sozlesmenin zorunluluklarindan feragat etmesine veya tahliye olmasina sebebiyet verir. bu da zamalek'in ekmegine yag surer. hele ki mostafa mohamed boyle her mac gol atmaya devam ederse premier lig, serie a ekipleri, ya da porto gibi takimlar basar 10-15 milyon euro gibi gunumuzde cok yuksek olmayan ama bizim karsilayamayacagimiz fiyatlari sonra ikinci bir ribery dejavusu yasariz.

    olmaz olmaz demeyin, oldu mu oluyor. adamlar cas'a basvurur burada bir tercume hatasi var, biz boyle anlasmadik, bu sozlesme gecersiz der. isin icinden siyrilir. sonra yoneticilerimiz elinde beyzbol sopasi mohamed'in evinin onunde menejerini bekler, ne olduk der sasariz.

    bu hikayede gerceklesemeyecek tek olay anlattigim son cumledir o da allahtan fatih goksen veya bulent tulun'un yonetimde yer almamasindan dolayidir. diger olaylarin hepsi ne yazik ki ihtimaller dahilinde.

    edit: bazi yazar arkadaslarim "option"* ve "condition"* ayni anda olamaz paradox olur demis. evet ama zaten eger zamalek ile cas veya fifa'lik olursak bu paradox yuzunden oluruz. biz deriz ki "bizim opsiyonumuz vardi biz kullandik ama zamalek satmadi." onlar da karsi arguman olarak derler ki "biz onlara ayricalikli bir opsiyon vermedik sozlesmede onayimiza bagli yaziyordu, bizimkisi sadece bir teklifti ve biz baska tekliflere aciktik." o yuzden yonetimin bu konuya bir aciklik getirmesi veya dikkatli olmasi lazim. bu tarz sozlesme bitmeden bonservissiz transferler hep bu karisik maddelerden ortaya cikar. sayin abdurrahim albayrak'in kendilerini cok iyi agirlayan zamalekspor yoneticileriyle bu ise bir aciklik getirmesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın