resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Romanya
Yaş:79
Uyruk:Romanya
  • 153
    galatasaray'ın başında çıktığı 5 fenerbahçe derbisinde 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde etmiş teknik direktör.
    aynı süre zarfında çıktığı 5 beşiktaş derbiciğinde 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik görmüş teknik direktör. sırasıyla hatırlatalım ve artık yatalım;

    i love you luce'nin galatasaray ile fenerbahçe karnesi =
    2000-01 sezonu galatasaray-fenerbahçe lig maçı: 0-0 berabere bitti. süper mario jardel topuk fantezisine kaçmasa kazanmıştık. meşale şov vardı. "ben daha iyisini görene kadar en iyisi bu" cinsinden. yeni açık üstteydim.

    2000-01 sezonu fenerbahçe-galatasaray kupa maçı: 4-4 berabere bitti. fenerbahçe penaltılarda bizi eleyerek türkiye kupası'nda finale çıktı. gollerimiz paranın emrettiği yere giden malum şahıs, kadıköy'de sevinirken "gol mnakoim" diye haykıran hasan şaş, süper mario jardel ve penaltıdan ümt davala'dan geldi.

    2000-01 sezonu fenerbahçe-galatasaray lig maçı: 2-1 yenildik. hayatımda en üzüldüğüm maçlar sıralamasında kafadan ilk sıraya girer. o yüzden fazla detaya giremicem. suat kaya'nın golünden sonra "berabere bitsin, öss'den 5 puan düşük alayım" yakarışlarına girmiştim kendi çapımda...

    2001-02 sezonu galatasaray-fenerbahçe lig maçı: 2-0 kazandık. kapalı üst'teydim. 1 haftalık paramı bilete vermiş, 42 milyon olan fiyatı evdekilere 15 milyon diye söylemiştim. goller bülent akın ve penaltıdan serkan aykut. "6 mayıs'ta olanları biz unutmadık" diye maça başladık ve hiç susmadık..

    2001-02 sezonu fenerbahçe-galatasaray lig maçı: 1-0 yenildik. gol milan rapaiç'ten geldi. allah için zımba gibi goldü. 1100 biletin satışını biletix'ten yaptırmadıklarından ve biletleri reisler vasıtasıyla bilge kuştepe'de dağıttıklarından ilk kadıköy maceramı ertelemek zorunda kalmıştım. bir de 7 kişi kalmıştık tabii.. kırmızı kartlar emre aşık, batista, hasan şaş ve büyük kaptan.

    i love you luce'nin galatasaray ile beşiktaş karnesi =
    2000-01 sezonu beşiktaş-galatasaray maçı: 3-1 yenildik. beşiktaş'a 3 sene sonra bir resmi maçta (5'ini kazandığımız 11 derbicik diyelim şuna) kaybettik. goller ahmet dursun (2), pascal nouma'ya karşılık ümit davala. kırmızı kart gheorghe popescu.

    2000-01 sezonu galatasaray-beşiktaş atatürk kupası maçı: 2-1 yenildik. gereksiz bir maçtı. hagi ve jardel oynamamıştı. pascal nouma'nın topuk golü vardı. bizim golü serkan aykut attı. beşiktaşlılar galatasaray galibiyetine aç olsa gerek baya sevinmişerdi.

    2000-01 sezonu galatasaray-beşiktaş lig maçı: 2-0 kazandık. goller serkan aykut ve süper mario jardel. fanatik'in manşeti de lezizdi: "erteleyin demiştik."

    2001-02 sezonu beşiktaş-galatasaray lig maçı: 2-2 berabere bitti. kadıköy'de bir kere bile yanımızda olmayan futbol melekleri 2-0 yenik iken ronaldo'nun pozisyonunda yanımızdaydı. goller andres fleurquin ve arif erdem.

    2000-01 sezonu galatasaray-beşiktaş lig maçı: 1-0 kazandık. gol yıllar sonra bayrağı sasa iliç'e devredecek andres fleurquin. kırmızı kart ahmet yıldırım. ama beşiktaş adına...
App Store'dan indirin Google Play'den alın