resim
Illan Stéphane Meslier
Takım:Leeds
Mevki:Kaleci
Yaş:24
Boy:1.98
Uyruk:Fransa
  • 10
    14 şubat 2021 arsenal leeds united maçı'nda öyle böyle hatalar yapmadı. verdiği penaltıdan sonra yüzü zaten allak bullaktı.

    her ne kadar artık futboldaki gelir eşitsizliğinden dolayı tekrar satılabilecek genç oyuncular altın değerine gelse de, genç kaleci benim hala inanılmaz çekindiğim bir olay. fm oyunlarında bile kaleciler geç gelişir. atletizm ile çok fark yaratılamayan bir pozisyon olduğu için yaş ve tecrübe ile ısınılır. direklerin arasına genç oyuncu koymak da genelde çok işe yaramaz.

    gianluigi donnarumma 16 yaşında ilk 11 oynamaya başlayan bir azman olsa bile gerçek potansiyeline 5 yıl ilk 11 oynadıktan sonra daha yeni ulaştı. 2017-18 yılında donnarumma hariç en büyük kaleci prospect'i adledilen oyunculara kısaca bakarsak lafont, meslier gibi oyuncuların potansiyeline ulaşmasına çok var. mile svilar kayıplara karışıyor, andrey lunin kayboldu bile. alessandro plizzari ve oscar linner diye iki adam daha var, abartısız isimlerini hiç duymadım.

    bu adamlar o zamanlar milyonluk yatırımlar talep edecekken şu an hiçbiri o parayı hak edecek işler yapmadı. işin ilginci bu oyuncular 26-27 yaşında çok sağlam kalecilere dönüşebilir. alphonse areola 28 yaşına girmeye yakınken ilk defa büyük kaleci gibi oynuyor fulham'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın