• 476
    * rakipten çok karlı zeminle mücadele ettiğimiz maç. normal şartlarda güle oynaya yenerdik.
    * canısağolasıca muslera senede 1 hata yapar, onu da en kritik yerde yapar. 5-0'lık maçta hata yapmaz. allahtan telafi edebildik. yoksa o bizden çok üzülürdü.
    * ertuğrul hayatının maçını oynadı ilk yarım saat. 8 net kurtarış. 5-6 olacak maçı zar zor 1-0 yapabildik. (alo ertuğrul ben emre abin, senin iban neydi)
    * allahtan haftaiçi lig maçımız yok. çarşamba alanya kupa maçının üstüne birde bu zeminde bu maç. bu yorgunlukla puan kaybı garantiydi. adeta iki maç oynadık 90 dakikada.
    * iki golüde duran toptan bulduk, kıyamet yakındır ey ümmeti müslümin. umarım normal zemindeki maçlardada bunu alışkanlık yaparız. duran toptan gol atmak ayıp değil. ille 80 pasla kaleye gitmek gerekmiyor.
    * hocamızın rakibe, saha şartlarına göre ilk 11'i fizikli isimlerle belirlemesi olumlu. genelde her maç her şartta aynı 11 giderdi. yeni transferlerle artık huzurlu ve kafasını sahaya veriyor belliki.
    * mohamed 1 gol 1 asist. allah nazardan saklasın. diyecek söz yok. penaltıdan attı deyip geçmeyin. o dakikada, o yorgunlukla o penaltıyı kullanmak hem cesaret hem de g.üven ö.zveri t.ecrübe ister. maçında en çok ikili mücadele kazanan oyuncusu olmuş ve bu adam forvet.
    * bu galibiyetin rakiplere yaşattığı ızdırabı düşünemiyorum. o yüzden bir galibiyetten çok daha fazlası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın