resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3263
    bana utanmazlığın resmini çizebilir misin diye sorsalar gerek yok git ali koç’un suratına bak derdim. bu kadar pişkin bir kelle dünyada başka var mıdır bilmiyorum.

    6.2.2021 galatasaray maçından sonra başkanımız mustafa cengiz tam iki basın toplantısı yaptı ve her ikisinde de açık ve net bir şekilde, ali koç’un, yönetimine ve orada kendisine engel olmaya çalışan polis memurlarına küfrettiğini söyledi. (ben duymadım ama yönetim kurulundaki arkadaşlarım duymuş dedi) bu konuşmanın üzerinden bugün tam sekiz gün geçti. çıkıp tek bir yalanlama yapmadı/yapamadı. küfretmediği halde böyle bir iddiayla karşılaşan bir başkan, bu iddia karşısında fırtınalar koparmaz mı? hiç şüphesiz ama ali koç ses vermiyor. hadi hafta arası vermedi, 13 şubat 2021 karagümrük maçından sonra bütün basın önüne kamera ve mikrofon uzatmasına rağmen yine gıkı çıkmadı. bu durum hukukta o küfrü ettiğine fiili karine oluşturur. karine, aksi kesin delillerle ispat edilinceye kadar doğru kabul edilen durumlardır.

    bir başkan, yenilgiyi asil bir şekilde sindiremiyorsa, sağa sola ayar vermeye kalkıyorsa, karşı takım yönetimine ve polis memurlarına küfrediyorsa utanmazlığın resmini çizmiş demektir zaten. başka bir resme ihtiyaç yoktur.

    hadi galatasaray yönetimine küfrettin be utanmaz adam görevini yapmak zorunda olan polise neden küfredersin. eğer o polis memurları bunun hesabını sormazsa çok yazık.

    ülkeyi yönetenlerin, sırf oy kaygısıyla böyle ahlaksızlıklara göz yumması ise başka bir utanç verici durum. onlardan gelecek oy allah’tan gelsin deyip böylelerini cezalandırsalar sporda şiddet ve düzeni koruyacaklar ve belki sonunda çok daha fazla kar edecekler ama buna bile yürekleri yetmiyor.

    arda’ya iki maç ceza verdiler en ufak bir itirazda bulunmadım ve bulunmam da. yapmış küfrü, amasız fakatsız çekmeli cezasını ve çekiyor da. ancak daha önce aynı şekilde küfretmiş fenerbahçeli volkan demirel’e ceza verilmemesi ve adamına, forma rengine göre davranılması açık ve net bir çukurluktur bunu da ekleyeyim. sırf bunun için bile tff, hukuk kurulu, pfdk ve tahkim kurulu derhal istifa etmelidir. ama nerede istifa etmelidir tabii ki insanlığını yitirmemiş, adalet ve hukukun hüküm sürdüğü bir ülkede. bizim ülkemiz üzülerek ifade edeyim ki hiçbir dönemde adil bir ülke olamadı hele son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı.

    ali koç ve yönetici arkadaşları, bu olayların arkasından hemen istanbul cumhuriyet başsavcısını ziyarete gidiyor. neden gidiyor? zamanlama açısından utanç verici değil mi? ne yapsın yani başsavcı sizin pisliklerinizin üzerini mi örtsün. ama bence başsavcıya gitmelerine gerek yoktu. türkiye’de artık hakimler ve savcılar bağımsız olmadığından o yolla kurtulamazsınız. daha yukarıları yalamak zorundasınız.

    bir camia nasıl bu kadar karanlık ve kötü olabiliyor anlamıyorum. bunların içinde hiç mi aklıselim, sağduyulu insan yok. neden bunlara akıl verip yol göstermiyor. bu yaptığınız aymazlıklar, ilahi adaletin pençesinde kıvranmanıza yol açar diye neden uyarmıyor bunları. bu kulübü düşürdükleri şu hale bakın. avrupa'da adı şikeci kulübe çıkmış, türkiye’de küfürcü ve daha acı durumlara düşmüş olması hiçbir fenerbahçeliyi rahatsız etmiyor mu? etmiyorsa bu da çok acıklı demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın