resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2408
    13 şubat 2021 leicester city liverpool maçında liverpool'un yediği ikinci golde alisson'dan daha az hatalı olan oyuncu. alisson ozan'a seslenmiş olsa bile "kalecinin orada ne işi var" diyerek kendisine seslenenin rakip oyuncu olduğunu düşünmüş olabilir. bununla birlikte atağın başlangıcında mane net şekilde itiliyor ki bence hakem hatasını gölgeleyecek kadar skandal bir hata olmadan gol gelseydi pozisyon incelenirdi.

    bunun dışında da ikinci ve üçüncü gollerde ozan ofsaytı bozan oyuncu. her ikisinde de arkasındaki leicester'lı oyuncu (sanırım ikisinde de barnes vardı) ozan'a göre pozisyon alıyor. ama yeni takımındaki ilk maçında leicester gibi bir rakibe karşı mücadele eden 20 yaşındaki bir oyuncu için kabul edilebilir hatalar. bu hatalarda liverpool'un sakatlıklar yüzünden sezon başından beri oturmayan savunma düzeninin de etkisi var.

    olumlu bir şey söylemek gerekirse de maçın büyük bölümünde vardy ile bire bir oynadı ve premier league'in en önemli santrforlarından birine karşı iyi mücadele etti. fabinho iyileşip savunmanın ortasına yerleşince ve henderson da orta sahadaki yerine geçince liverpool'un takım savunması da daha derli toplu bir hale gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın