• 532
    kendisi hakkında ekşide şöyle bir entry debeye girmiş olan yorumcu.
    ---
    "bu adamın aspor'a çıkması, aspor için bir nimettir. çok sakin, çok güzel ve çok doğru konuşan bir adam. galatasaraylı sanırım ama evren turhan sınıfından değil ya da hangi takımlı olursa olsun, görmek ve dinlemek isteyeceğimiz, hatta özlem duyduğumuz şekilde örnek bir yorumcu.

    12 şubat 2021 gecesi yanındaki fenerbahçeli gürcan bilgiç ılgaz çınar'la dalga geçer gibi konuştu ki adam o sırada mükemmel şekilde izah ediyordu kendisini.

    bırak tartışmayı, yorumlarında sesini en ufak derecede yükseltmeyen ılgaz delirdi, sinirlendi, bildiğin tartıştı gürcan'la.

    ama işte nimettir dediğimi kanıtlarcasına, "canlı yayında" reklam arasında da değil, gürcan bilgiç'ten, moderator mustafa'dan, mehmet ayan'dan, serdar sarıdağ'dan teker teker defalarca özür diledi, yükselttim sesimi özür diliyorum dedi.

    herhangi bir yorumcunun canlı yayında en son kimden özür dilediğini duydunuz yahu? adamdaki bu erdem yalnız aspor'a değil, ülkeye bile fazla.

    buraları okuyorsa, kendisini takip ve tebrik ettiğimi bilmesini isterim. aynen kalsın böyle pırlanta şeklinde, tuttuğu takım önemli değil."
    ---
    kişisel bir yorumumu da eklemek istiyorum. hangi takımı tuttuğu, nereden mezun olduğu filan hiç önemli değil benim nezdimde. yaklaşımı, yorumlaması, dili, tarzı her şeyiyle türk televizyonu içerisinde parıl parıl parlayan bir insandır. sözlükte de olduğu için çok şanslıyız. yazdıklarını okumak, konuşmalarını dinlemek ise çok keyifli. güzel insan ılgaz abi ye selamlar, saygılar ve sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın