• 2341
    aklımın almadığı, vicdanımın kabul etmediği basit bir soru:

    nasıl olur da bir futbol kulübünün eski başkanı, as başkanı ya da üyesi tff’ye başkan olabiliyor? bu durum baştan sakat değil mi? nasıl olur da diğer kulüpler buna ses çıkarmadığı gibi bu şahıslara oy veriyor. bakın hiç detaya inmeyin gerek yok, konu basit: herhangi bir kulüple organik bağı olan birisinin tff yönetiminde adil ve tarafsız olacağını nasıl düşünürsünüz? son on yıldır önce yıldırım demirören şimdi nihat özdemir...

    türk futbolunu son on yıldır beşiktaş ve fenerbahçe yönetiyor. bu cümle size garip gelmiyor mu? bu cümle başlı başına diğer kulüpler ve vicdan sahibi kişiler için bir isyan sebebi değil mi?

    türk futbolunu son on yıldır beşiktaş ve fenerbahçe yönettiği halde bazı aymaz çevreler nasıl olabiliyor da tff’nin galatasaray’ı kayırdığını düşünebiliyor? siz nasıl bir ruh hastasısınız?

    ve son söz galatasaray camiasına: siz en baştan bu şahısların tff başkanı olmasına değil, aday olmalarına karşı durmadıysanız bugün hiç bir takıma verilmeyip galatasaray’a verilen cezalara itiraz etmenizin hiç bir anlamı yok.

    ekleme: siz de hala mustafa cengiz yönetimi gerekli cevapları vermiyor, tepki göstermiyor deyip durun, anlamsız, böyle bir tff yönetim yapısına cevap versen n’olur vermesen n’olur? ünal aysal basketbol final maçından takımı çekti (popülizm) de ne oldu? ne oldu ya allah aşkına bir cevap verin, tbf çok şeffaf ve adil bir yönetim yapısına mı evrildi bu hareket ile? geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın