• 525
    kendisini sözlüğümüz vasıtası ile tanıdığım galatasaraylı yorumcumuz.

    aslında bu sözlüğü bulana kadar ne futboldan çok anlardım ne de ilgimi çekerdi bu kadar. sıradan bir futbol seyircisiydim. yalnız buralarda hep övgüyle bahsedildiğinde dikkatimi çekmişti ılgaz abi de ama malum spor medyasının halini az çok bildiğimden biraz abartı gibi gelmişti ve açıkçası ufak da olsa temkinliydim kendisine, önyargım da vardı. yalnız şu videosunu izledikten sonra öyle ısındım ki.

    resmen zekasıyla, duruşuyla, konuşmasıyla, iyi niyetinden taviz vermeden anlatıyor. anlattıkça anlatıyor. karşıdakinin anlayacağını zannederek ama sabırla. abi herkes söylemiş zaten ama cidden boş ses geliyor senin laf anlatmaya çalıştığın adamlardan, eko var boşa yankı var karşıda. adamın derdi seni anlamak da değil ayrıca, o söylemek isteyeceğini kendi anlayacağı şeyi zaten söyleyecek. karşıdaki adam boş bomboş biri, tam zamane aydını diğerleri gibi. ne konuştuğunun önemi yok, laf atsın çamura yatsın iftira atsın sen uğraş.. tam bu karakterlerin adamı, günümüzün entellektüelleri de böyle.
    ama senin sınıfın klasmanın çok farklı.
    inşallah kendini bozmadan, cesaretin kırılmadan içindekileri ve doğru bildiklerini hep böyle söylersin. allah yolunu açık etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın