resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 2788
    forvet dışında oynayacağı her mevkide kötü performansı göze batacak oyuncu. forvette de pek matah bir şey değil de işte, kaza bela gol falan atarsa tölere eder diye dedim. ayrıca takımın ceza sahası dışından gol atma ihtimali en yüksek isim olması da bir diğer gariplik. gerçekten çok kaliteli bir şut yeteneği var. bakmayın 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında net bir pozisyonu heba ettiğine, önceki hafta 24 ocak 2021 yeni malatyaspor galatasaray maçında aynı babel zeminin durumunu da fırsat bilip bize 3 puanı getiren golü kaydetmişti.

    sene sonu bir şekilde el sıkışılıp yollar ayrılmalı, ancak henüz sezon bitmedi. o yüzden hala faydalı olabilir. bir zamanlar iyi bir kanat oyuncusuydu ancak artık yaşı 34 oldu. zaten ağır bir cüssesi ve hantal bir yapısı var, fizik gücünü forvette top saklamak için daha iyi bir şekilde kullanabilir.

    forvet dediğiniz de bir anlamda böylesi şanslı bir mevki. koca 90 dakika 15 tane top ezersiniz, 2 tane net gol kaçırırsınız, uzatmalarda kıçınıza başınıza çarpar gol olur, kahraman olursunuz.

    aynısının tam tersi negatif anlamda kalecilikte var. neyse ki bizde muslera var, gam yok.

    muslera bırakırsa boku yeriz yalnız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın